dinsdag 13 november 2012

Animaties maken met Puppet Pals

Met de gratis app Puppet Pals kun je de mooiste animaties maken op een heel eenvoudige manier. Met de versie met Directors pass in de app kan er zelfs gewerkt worden met eigen tekeningen. Hoe leuk is het om je eigen getekende figuren in een filmpje te zien bewegen?

In de stappenkaart voor de leerling ziet u hoe de app werkt en in de kaart voor de leraar staan een aantal tips om deze app in de les in te zetten.

Plaats de link naar de stappenkaart als prikker in Schooltas en geef de leerlingen een duidelijke opdracht bij de stof.  Laat je eigen verhaal tot leven komen, in je eigen taal of misschien zelfs wel in een vreemde taal!

Veel succes,
Marieke van Osch

1 opmerking:

1. Mooi Marike, ik ben benieuwd naar de resultaten! Ik heb hoge verwachtingen. Docenten of leerkrachten zouden ook zelf eens een poging moeten wagen! Is er iets te vinden van jouw hand?

BeantwoordenVerwijderen