dinsdag 11 juni 2013

Denk mee over Schooltas academy en Sophia Pathway

Enkele maanden geleden zijn we gestart met Schooltas Academy, op www.schooltas.net/academy volgen docenten lesmodules om het maximale uit Schooltas in de klas te halen.

En nu worden we getipt over Sophia Pathway, een leeromgeving nieuwe stijl, die eenvoudig video-uitleg combineert met quiz-vragen en niet onbelangrijk: elke leeractie levert punten en badges op.

Zou Pathway kunnen werken voor onze Schooltas Academy?

We zijn enthousiast over Pathway dus we doen graag een experiment.
In pathway vonden we een prachtige introductiecursus voor iedereen die werkt met iPads in de klas. De cursus is te starten via onderstaande link.

Inloggen is niet nodig. Maar wilt u uw punten bewaren dan kunt u eenvoudig een account aanmaken. En voor iedereen die meer met dit platform wil; we hebben een Schooltasgroep aangemaakt, de code is d03328

Laat ons via dit blog weten wat u van Sophia Pathway vindt, is het een slimme leeromgeving voor de Schooltas lesmodules? Zou u het in de les met leerlingen willen inzetten. Voor welke Badge loopt u warm= Kortom laat het ons weten.

Veel plezier met Pathway (...en psst er zijn 60 punten te verdienen!)

Team Schooltas