Over Schooltas

Samen leren opnieuw uitvinden

Al onze boeken in één handige app
Met Schooltas kun je eenvoudig in je schoolboeken werken en daarbij gebruik maken van al de mogelijkheden die je iPad, laptop of tablet te bieden heeft. Op deze manier kun je volledig digitaal lesgeven. De leerlingboeken en werkboeken zijn interactief. Daarnaast kan iedereen met prikkers heel gemakkelijk foto’s, filmpjes en links toevoegen en uitwisselen.

Wat kan je met Schooltas?
Met onze lesmethodes (bijv. Alles telt of Take it easy) kun je nu dus ook aan de slag op een iPad, laptop, PC of tablet. Leerkrachten en leerlingen kunnen aantekeningen en links aan de boeken toevoegen, delen én waarderen. Je kunt ook schrijven in de werkboeken en de leerlingen hebben een eigen schrift.

We hebben natuurlijk ook een filmpje waarin je heel snel en duidelijk informatie krijgt over Schooltas.

Hoe werkt het?
Schooltas maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van iPad, laptop, PC of tablet binnen en buiten de klas. Naast de Schooltas app voor de iPad hebben we natuurlijk ook Schooltas web. Je kunt nu gratis wat proeflessen bekijken. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Instructie iPad
  • Zoek op Schooltas in de AppStore
  • Installeer Schooltas 2.0
  • Maak vervolgens je persoonlijke Schooltas aan door je te registreren of log in als je al eerder geregistreerd was